Γάμος

Γάμος… η πιο ευτυχισμένη ημέρα στην πορεία ενός ζευγαριού.

Σε μια τόσο μοναδική στιγμή για εσάς, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Κλασσικό, μοντέρνο, εναλλακτικό, παραδοσιακό, όποιο και αν είναι το στυλ σας θα υλοποιήσουμε με φαντασία και μεράκι τις ιδέες σας συνθέτοντας ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Με γνώμονα την φροντίδα του κάθε ζευγαριού ξεχωριστά, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μαγική, με μοναδικές προτάσεις στολισμού υψηλής ποιότητας και αισθητικής, συνυφασμένες με το προσωπικό σας στυλ και γούστο! Σε μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για έναν ονειρεμένο γάμο. Θα χαρούμε πολύ να γίνουμε μέρος αυτής της τόσο ξεχωριστής προσωπική σας στιγμής. Ανθοστολισμοί - προσκλητήρια - μπομπονιέρες - λαμπάδες – στέφανα - σετ κουμπάρου – ευχολόγιο

Υπηρεσίες

Ας δημιουργήσουμε μαζί το concept του γάμου σας! Το Filanthis Florist θα αναλάβει να στήσει όλη τη διακόσμηση του γάμου σας, από τον ανθοστολισμό στην εκκλησία, τη γαμήλια ανθοδέσμη, τα λουλούδια στο γαμήλιο αυτοκίνητο, το σετ κουμπάρου (δίσκος, καράφα, ποτήρια), τα στέφανα και τις λαμπάδες, έως το candy bar και το στολισμό στο γαμήλιο τραπέζι. Φροντίζουμε πάντα οι προτάσεις μας να είναι φρέσκες, ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες, ώστε να ανταποκρίνονται στη δική σας μοναδική εκδήλωση.

Προϊόντα

Η μπομπονιέρα σηματοδοτεί το ενθύμιο της εκδήλωσης. Ό,τι και αν οργανώνετε λοιπόν, θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο, μία ιδιαίτερη μπομπονιέρα θα κάνει τους καλεσμένους σας, να θυμούνται για καιρό τη σημαντική σας στιγμή!  Κατασκευάζουμε τις πιο όμορφες χειροποίητες μπομπονιέρες από κάθε είδους πρώτη ύλη και υλικό (λινάτσα, τούλι, πουγκί, φάκελος, κτλ). Το Filanthis Florist σας προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, για κάθε χρωματική παλέτα ή θέμα, καθώς και αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Το προσκλητήριο γάμου θα είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίζει ο καλεσμένος σας. Για αυτό λοιπόν, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την αισθητική και το στιλ του δικού σας μυστηρίου. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει από τη μεγάλη συλλογή των σχεδίων μας ή ελάτε να σχεδιάσουμε από το μηδέν το δικό σας μοναδικό προσκλητήριο το γάμο σας. Το Filanthis Florist σας προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, για κάθε χρωματική παλέτα ή θέμα, καθώς και αποστολές σε όλη την Ελλάδα.